Mulighed for skoler!

Allerede da jeg skrev de første linjer i LARVERNE var det mit ønske  og intention, at bogen  skulle  være med til at motivere  børn til at  læse og skrive mere.  Da jeg gik 7 klasse  oplevede jeg Troels Kløvedal, som jeg er  opkaldt efter, holde  foredrag på min skole. Foredraget ansporede en  stor  nysgerrighed  i mig. Forleden var jeg selv ude og holde et foredrag på en skole, hvilket  var en fantastisk oplevelse. Flere har efterfølgende spurgt om jeg ikke kan gøre det på deres skoler. Det har jeg tænkt over og  tilbyder nu følgende mulighed: 

KLASSESÆT   INKLUSIV GRATIS FOREDRAG  a 1.5 time

Bestil et klassesæt af Larverne -  Pavens Yndling 25 stk.
Ved bestilling af dette  kommer forfatteren ud  og  holder et foredrag for børnene på  jeres skole - GRATIS! (Normalpris 7.999 kr. (Mine børn siger 1 million kr.)).

Foredraget  indbefatter bland andet:

  1. Hvorfor  jeg skrev bogen  - motivation og inspiration
  2. Om at tro på sig selv -  også selvom det kan være svært
  3. Hvordan skriver man egentligt en  bog
  4. Den gode fortælling -  hvordan skaber man denne?
  5. Personkarakteristika
  6. Udfordringer undervejs -  hvordan kommer man videre?
  7. Hvad skal de næste bind handle om - indragelse af børnenes egne idéer
  8. Spørgsmål - børnene må  selvfølgelig  stille spørgsmål undervejs

RELEVANT FOR HVEM? 
Bogen henvender sig til oplæsning fra 8-10 årige og læs selv for 11-15 årige. Foredraget er oplagt for 4-8 klassetrin og vil blive afstemt af hvilke klassetrin der deltager. 

PRAKTIK 
Når I har bestilt et klassesæt så skriver/ringer vi sammen og aftaler hvornår det vil passe jer at jeg  kommer forbi -  det kunne være når I var færdige med bogen, undervejs, eller som led i et forløb, eftersommerferien etc.  Foredraget tilbydes alle skoler i Danmark, forsøger hermed at tilbyde alle muligheden. Afhængigt af interessen skal jeg gøre mit bedste for at lave en "besøgsplan" der tilfredsstiller alle, men håber også, at alle er   med på den nødvendige logistiske  operation som dette vil kræve :-) 

Vi udvikler også løbende materiale der kan bruges i undervisningen.    I vil kunne finde  det her på siden inden længe.  Vi knokler på det lige nu sammen med børn og lærer MEN har I nogle gode ideer eller kommentarer skriv endelig til os. 

SKRIV VIA NEDENSTÅENDE FORMULAR HVIS DU HAR INTERESSE I OVENSTÅENDE

NAVN *
NAVN


 

 

 
Skærmbillede 2018-05-18 kl. 12.26.28.png

tim-wright-506562-unsplash.jpg

Materiale  til kapitel 1-10

PÅ VEJ

 
olloweb-solutions-520953-unsplash.jpg

Materiale  til kapitel 11-20

PÅ VEJ

 
sharon-mccutcheon-581069-unsplash.jpg

Materiale  til kapitel 21-30

PÅ VEJ

 

Skriv til os!

Vi vil gerne høre om dine erfaringer med bogen og med materialet. Er der noget der kan forbedres, eller noget du mangler? Hvordan har børnene modtaget det? Du må gerne dele dine erfaringer med os, og du må også meget gerne sende billeder som vi kan    dele her på siden. 


Galleri